Menu

Esittely - Suksen huolto

Sukset kannattaa tarkistuttaa ja huollattaa alan ammattilaisella, jolloin ne saavat varmasti oikeanlaisen käsittelyn. Meillä on vahva kokemus suksista ja teemme jatkuvaa, ympärivuotista kehitystyötä suksien, hiontakuvioiden ja huollon kanssa  - Kaiken tämän tarjoamme yksilöllisesti, jokaiselle asikakkaalleemme kuntoilijasta huippu-urheilijaan!
Helsingissä Pohjois-Haagassa ja Jämin hiihtotunnelin yhteydessä toimivat suksilaboratoriomme ovat erikoistuneet kattavaan suksien valintaan, huoltoihin ja hiontoihin. Suksihionta.fi laboratoriot ovat tunnettuja hyvästä ja laadukkaasta työstä suksien parissa. Meillä on kolmenkymmenen vuoden kokemus suksista, suksihuollosta ja hionnasta. Analysoimme joka vuosi merkittävän määrän huippu-urheilijoiden, tallihiihtäjien ja kuntoilijoiden suksia. Teemme jatkuvaa ja kansainvälistä yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa ja käytössämme ovat parhaat materiaalit ja välineet.

Suksia (kopio)Hesa kone (kopio)

Suksilaboratorioissamme ovat käytössä SVECOM SKI WORLD CUP EVO hiontakoneet, jotka on päivitetty uusimpiin T.L.C. ohjelmistoihin vuonna 2017.
Koneet on varustettu ainutlaatuisilla Evolution Multidiamond järjestelmällä ja CNC-tekniikalla, joita ei muista hiontakoneista löydy. Suksihionta.fi ammattilaisen käsittelyssä suksen ja hionnan lopputulos on täysin omaa luokkaansa.

Hionta pohjan tasoitus (kopio 1)Havukuvio

Hionnan avulla suksen suksen toimivuus paranee entisestään, suksen käyttöikä pitenee ja suksen jatkohuolto helpottuu. Ammattitaidolla, koneen erikoistekniikkaa käyttäen ja timanttien sekä erikoiskivien avulla suksi hiotaan ja viimeistellään oikeanlaisella kuviolla. Hiontakuvioita on erilaisia ja niiden työstämiseen on käytetty paljon aikaa lumella ja suksilaboratoriossamme.  Käytössämme on harrastajien, aktiivikuntoilijoiden ja kilpahiihtäjien käyttöön laaja valikoima yleis- ja erikoiskuvioita. Kuvioparametrien kehittämisessä olemme edelläkävijöitä. Suksien vankka asiantuntemus, jatkuva oma testaaminen ja maailmanlaajuinen yhteistyö kuvioiden kehitystyössä takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suksien ammattimainen ja viimeistelty huolto ei käy hetkessä. Jotta suksen pohja saadaan parhaaseen mahdolliseen kuntoon, pitää suksen työstöön varata aikaa. Kuntoilijoiden laajemmat suksien huoltotoimet kannattaa ajoittaa kevääseen ja syksyyn.

Toteutus JJ-Net Group Oy